THE FLANNELS: SPRUCE UP YOUR STYLE
Terug naar overzicht

THE FLANNELS: SPRUCE UP YOUR STYLE

De koude maanden zijn het perfecte moment om je stijl een upgrade geven. Voeg extra lagen en accessoires toe, zoals een comfortabel vest of een sjaal van kasjmier. Maar de beste upgrade voor een marvellous herfst & winter outfit begint natuurlijk bij de juiste broek.

The Flannels zijn perfect voor diegenen die zich willen onderscheiden. De stof - een geweven twill gemaakt van 97% GOTS-gecertificeerd organic katoen en 3% elastaan - is gebrushed. Hierdoor voelt de broek super zacht aan en het geeft hem een stijvolle en warme uitstraling. En dat is precies wat The Flannels zijn: stijlvol & warm.

Je herkent The Flannels aan de premium look van de stof, de twee subtiele bandplooien, ons achthoekige merkdetail van licht metaal naast de rechter achterzak én de zachte voering van de broekzakken met visgraatpatroon. Voor deze nieuwe introductie hebben we de sluiting met in beide achterzakken vervangen door kleine magneetjes: dat voelt prettig en bovendien blijft de stof hierdoor lang mooi. Geef je stijl een boost met The Flannels.